Den 8/1 påbörjade jag och åtta andra tjejer och killar från Judogymnasiet vår resa mot Holland och tävlingen Matsuru Dutch Open. Eftersom vi åkte dit i minibuss stannade vi och övernattade i Tyskland för att sedan resa vidare mot slutdestinationen. Resan gick förvånansvärt fort faktiskt och jag tror faktiskt att jag skulle kunna åka minibuss dit igen!
Hur som helst fick jag fem matcher mot bra motstånd och jag vann tre av dem. Detta ledde till en niondeplats av totalt ca 60 deltagare i min viktklass. Jag tycker att jag gjorde riktigt bra matcher och jag är nöjd med min prestation men det kändes förstås lite surt jag förlorade sista matchen på en kontring då det kändes som om det var jag som hade matchen innan det hände :)

Nu taggar jag om inför SM om två veckor :)

IMG_6764-1.JPG

Kommentera